Konvertering til Responsive Design

Konvertering af Webshop 8 til Responsive Design

Vi konverterer din DanDomain Webshop 8 til Responsive Design, hvilket sikrer du får maksimal udnyttelse af kunderne fra tablet og smartphone.

Er responsive design det nye sort?
Sort eller ej, er det uanset hvordan vi kigger på det et must, hvis du skal sikre en fremtidig givtig online forretning.

  Se også andre services

Responsive Design DanDomain Webshop 8
 
 
 
 
 

Krydstest på mobile enheder

Vi tester responsive design løsningen på tværs af tablet og smartphone.

 

icon-ios

  iOS

iPhone/iPad

icon-android

  Android

Samsung/HTC

icon-windows

  Windows 8

Windows Phone

icon-mobile-devices-50
Kigger vi på vores kunders data over en bred kam, kan vi se at ca. 50-80% af e-handlen kommer fra smartphones og tablets (mobile enheder).

Derfor er det yderst vigtigt at din webshop er bygget til også at give kunderne let adgang til at placerer sine ordre fra denne salgskanal. Du tænker måske: ”Mine kunder køber ikke mine produkter via mobiltlf. fordi det er overvejelses køb” eller ”mine produkter ligger i et prisleje som ikke passer til dette lidt hurtige medie”.

Men der tager du grueligt fejl, overvejelseskøb medfører ofte flere besøg på din shop før ordren bliver lagt og det eller de første besøg kan meget vel blive foretaget når kunden lige har en ledig stund i form af ventetid i en kø, under transport, ved besøg hos venner m.m. , altså når kunden ikke lige sidder ved sin PC og hvis hun finder din webshop på mobilen uden at den er tilpasset til dette medie, så er risikoen stor for at miste muligheden for at hun vender tilbage når købet skal foretages på PC´en.
 
 
 
 
 
Hver 5. handel kommer fra mobile enheder

I følge FDIH e-handelsanalyse 2014, kommer 22 % af online handel fra mobile enheder, og tendensen er at mobilmarkedet (smartphone og tablet) vil sætte sig på en væsentlig andel af den fremgang som e-handlen vil opleve de kommende år, således at vi indenfor en ganske kort årrække vil opleve at mobilmarkedet vil stå for halvdelen af e-handlen.

Du går formentlig glib af omsætning!
Hvornår har du sidst kikket på Google Analytics og sammenlignet forskellen i din gennemsnitlige konverteringsprocent og din konverteringsprocent på mobil trafikken (uden tablets)?

Du vil sikkert blive overrasket.

icon-stats
icon-seo
Google "straffer" ikke mobilvenlige shops

Den 21. april 2015 ændrede Google deres algoritme, hvilket betyder at webshops der ikke er responsive design eller som minimum mobilvenlige, bliver straffet af Google.

Med andre ord, vil du potentielt set miste værdiful organisk trafik, såfremt din webshop ikke er mobilvenlig, hvilket kan koste dig dyrt.

  Tjek om din webshop er mobilvenlig

 
 
 
 
Har jeg behov for responsive design?

Vi har lavet en kort tjekliste som du kan bruge til hurtigt, at då indikeret hvorvidt du har behov for at opgradere din løsning til responsive design.

Hvis du kan svare JA til punkterne, så skal du kraftigt overveje en responsive løsning.

Tjekliste..

  Mobiltrafikken er omkring 40% af din samlede trafik, men indtjeningen er kun 20 %

  Den samlede konverteringsprocent er + 2 % men på mobiltrafikken er under 1 %

  Gennemsnitsværdien af ordrerne på mobiltrafik er 30% mindre end gennemsnittet

 
 
 
 

Fra 25.000 DKK

Indhent tilbud!

Vi gennemgår din webshop og vender efterfølgende retur med en pris på, at få konverteret shoppen til responsive design.

22 54 40 77

Man-fre 08.00 - 17.00
 

Lad os starte en dialog?

 

Eller skriv til os