Komplet e-handelsløsning

Hvorfor et custom design?

En custom designløsning fra CYCLOP & CO er til dig, der ikke lader tilfældigheder gøre indgreb i din forretning.

Vi går i tæt dialog med dig som kunde, og får klarlagt jeres krav/ønsker til hvordan det nye visuelle univers skal tage sig ud på webshoppen.

For os er design ikke blot et spørgsmål om en smagssag, men vigtigheden af at skabe et brugervenligt univers, hvor designet ved hjælp af diverse redskaber, guider brugeren bedst mulig på vej til et køb. For lad os se det i øjnene, nok kan det være dels spændende samt fornøjeligt, at drive en e-handelsbutik, men i sidste ende det handler om at der skal nogle varer over disken!

  Se også andre services

Komplet e-handelsløsning fra CYCLOP & CO

 
 
 
 
 

Design med fokus på afsætning

Vores designløsninger er med fokus på salgsfremmende elementer og en konverterings venlig brugerflade.

 
 

wide-e-commerce

CYCLOP & CO er ekspert i Webshop 8

Ekspert i DanDomain webshop 8

CYCLOP & CO er certificeret designpartner hos DanDomain siden 2005 og har indsamlet erfaringer fra mere end 500 kundeløsninger igennem tiden.

22 54 40 77

Ring hvis du har spørgsmål?
Man-fre 08.30 - 16.30

 
 
 
 
icon-webshop8-setup
Integration og opsætning i DanDomain Webshop 8

Når du får en designløsning leveret af CYCLOP & CO, får du ikke blot et kreativt materiale leveret, men vi står også for den fulde implementering samt opsætning af designet i webshoppen.

I forbindelse med integrationen af designet, testes webshoppen ligeledes i gængse browsere så som Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari (med mindre andet er aftalt).

Hvad med SEO?

Skal du drive en givtig e-handelsforretning, er søgemaskineoptimering svært at komme uden om.

Derfor har vi i forbindelse med udarbejdelse af det kreative univers, ligeledes øje for at designet overholder de grundlæggende forudsætninger for, at shoppen bliver indekseret bedst muligt af Google og andre søgemaskiner.

Herefter er der et hav af vigtige tiltag, som du selv vil kunne stå for, hvor meget af det kræver hårdt indholdsrelaterede arbejde i shoppen samt link-building ude i de sociale medier.

icon-seo
 
 
 
 

Fra 60.000 DKK

Er det dyrt for en webshop?

Nej, men det kan være mange penge

Vores løsninger er ikke dyre.
Dyrt er inbegrebet af, at du giver flere penge ud end du får igen.

Men jo, det er for nogle forretninger mange penge, men ofte en nødvendighed, såfremt du ønsker din online forretning skal tage et tigerspring og nå ind i nye højder indenfor konvertering, kurvstørrelse etc.

22 54 40 77

Man-fre 08.00 - 17.00
 

Lad os starte en dialog?

 

Eller skriv til os