Implementering af shopdesign

Du har designet, vi har programmørerne!

Du har enten selv, eller har fået et reklamebureau / grafiker til, at udarbejde et færdigt design til nye nye webshop, men mangler at få det implementeret i shoppen.

CYCLOP & CO har mange års erfaring i, at implementerer designs fra 3. part, og få det til at virke optimalt på en DanDomain Webshop 8.

Om end DanDomain Webshop 8 er et særdeles alsidig og omfattende webshop CMS, kræver det ofte, at der foretages en række avancerede tilpasninger/indreb, således designet kan se ud og agere som ønsket. Netop denne del har vi hos Cycloperne rigtig god erfaring med, og betyder at du yderst sjældent render panden mod en mur ift. tekniske begrænsninger.

  Se også andre services

Implementering af færdigt shopdesign

 
 
 
 
 

Browseroptimering er vigtigt

Når vi implementerer og opsætter designs på DanDomain Webshop 8, krydstester vi altid på tværs af browsere, hvilket sikrer en bedst mulig brugeroplevelse hos kunderne.

 

Chrome

  Chrome
Internet Explorer

  Internet Explorer
Firefox

  Firefox
Safari

  Safari
 
 
 
 
 

Responsive design

Såfremt det leverede design understøtter layouts for, hvordan designet skal vises på tablet og mobile enheder, sørger vi naturligvis ligeledes for, at shoppen bliver 100 % responsive design, og dermed mobilvenlig. Dette sikrer en optimal brugervenlighed og vil præge salgskonverteringen i positiv retning.

CYCLOP & CO er ekspert i Webshop 8

Tuning af DanDomain Webshop 8

Vores efterhånden dels mange samt forskellige typer af designintegrationer, har givet os en omfattende viden i, hvor DanDomain shoppen modificeres til ukendelighed.

22 54 40 77

Ring hvis du har spørgsmål?
Man-fre 08.30 - 16.30

 
 
 
 
icon-photoshop
Designet leveres i Photoshop format

Det er vigtigt, at når du får designet udarbejdet, at dette gøres i Adobe Photoshop (.psd), hvor designet er opdelt i navngivet lag/mapper.

Designet skal gerne omfatte samtlige ønskede underside layouts, og som minimum forside, gruppeside, vareliste, varekort, indkøbskurv, checkout (one-step eller step 1-4), ordrebekræftelsesmail, takke-side, info-sider (betingelser, kontakt etc.)

SEO er ikke et fremmedord hos Cycloperne

Når vi implementerer et design i DanDomain Webshop 8, tager vi højde for grundlæggende betingelser og principper bed god søgemaskineoptimering, hvilket bl.a. betyder HTML tekst i videst mulig udtrækning, indekser-bare menuer, brug af H1/H2/H3/H4/H5/H6 tags etc.

Bemærk, at med mindre andet er aftalt, foretager vi kun grundlæggende SEO arbejde ift. opbygning af layout skabeloner i shoppen, hvortil dybtgående SEO arbejde er et spørgsmål som en ordentligt tilgang til indholds delen, gode tekster og korrekt link-building.

icon-seo
 
 
 
 

Fra 35.000 DKK

Indhent tilbud!

Når vi har modtaget det endelige design i færdig udgave, kan vi udstede et konkret tilbud på implementeringen.

22 54 40 77

Man-fre 08.00 - 17.00
 

Lad os starte en dialog?

 

Eller skriv til os