14 års erfaring indenfor e-handel

Komplet e-handelsløsning
Lad CYCLOP & CO tage sig af hele leverancen, alt fra første møde til design, opsætning, programmering til afsluttende afleveringsmøde.
Responsive design
Få konverteret din e-shop til responsive design, hvilket øger konverteringen og sikrer dig samtidig din position hos Google.
Implementering af shopdesign
CYCLOP & CO byder ind med en solid viden indenfor DanDomain Webshop 8, hvilket sikrer dig at designet og dets funktioner bliver som ønsket.

Services til e-købmanden

Specialudvikling
Vores dygtige teknikere har ryg for, at være super-nørder samt hardcore problemknusere, hvilket der med vores 14 års erfaring med DanDomain shoppen, gør vores teknikere kan løse avancerede tekniske indgreb, integration til 3. part o.lign.
Serviceaftale
En seriøs online forretning, kræver konstant opmærksomhed og dermed løbende behov for fejlsøgning, tilpasning etc. Tegn en serviceaftale med CYCLOP & CO, og sikrer dig en fleksibel drift og besparelser via optimeret timeafregning.
Workshops
Få booket en personlig workshop, hvor dit team uddannes i DanDomain Webshop 8 og dens mange facetter. Vi giver dig også værdifuld kendskab til Google Analytics, hjælper dig med online strategi, forretningsudvikling og onsite SEO.

Klarna integration til DanDomain Webshop 8

CYCLOP & CO har indgået et samarbejde med Klarna, som er Europas ledende leverandør af fakturabaserede betalingsløsninger inden for e-handel.

Samarbejdet betyder, at CYCLOP & CO har udført en fuld certificeret integration af Klarnas betalingstjenester til DanDomain Webshop 8, så man hurtigt og enkelt kan komme i gang med at tilbyde jeres kunder en enklere betalingsproces og dermed også øge jeres konvertering- og salgsrate.

 

Læs mere

Ekspert i DanDomain Webshop 8

 

+500 kundeprojekter og 13 år som DanDomain Partner

CYCLOP & CO er den rette webleverandør til online forretninger, hvor koncept/business case kræver en anderledes håndtering, end det sædvandlige.

 

Heyloyalty integration til DanDomain Webshop 8

Heyloyalty

CYCLOP & CO har gjort det nemt for dig, der har en DanDomain-webshop at få integreret din shop med det brugervenlige e-mail- og sms-marketingssoftware Heyloyalty, der er skræddersyet til e-commerce. Send individuelle nyhedsbreve baseret på modtagernes adfærd og køb i din webshop. Du sparer fx tid med produktfeedet, og fastholder og genaktiverer lettere dine kunder med winback-triggers som tabt kurv etc.

OBS! App’en bliver inden længe tilgængelig i AppStore i Webshop 8.

Hertil kommer kontoen hos Heyloyalty. Du har som DanDomain-kunde adgang til en ’Freemium-konto’, der er gratis så længe du sender under 1.000 mails pr. måned.

 

Læs mere

22 54 40 77

Man-fre 08.30 - 16.30
 

Lad os starte en dialog?

 

Eller skriv til os