Roskilde Festival

2015

 
CYCLOP & CO har leveret shopløsningen som underentreprise for X•LARGE Copenhagen, der i tæt samarbejde med Roskilde Festival står for design samt salg af festivalens officielle merchandise.

  www.rfshop.dk

 
 
 
 
 
Præmis

Roskildefestival.dk skal skifte design på deres hoved website, hvilket befordrer en kraftig og nødvendig opgradering af webshoppen, der i samme ombæring også skal blive mobilvenlig, men samtidigt forblive på DanDomain webshop platformen.

 
Udfordring

Hoved websitet driftes på et andet CMS end webshoppen, der i mange år har ligget på DanDomain webshop platformen. Det kræver derfor en sampspildning i menustruktur og layout mellem de to systemer. Ydermere er den gamle webshop opsat på både Dansk og Engelsk, men fremadrettet kun skal være på Engelsk. Produktvisning og checkout flow skal ligeledes optimeres kraftigt.

 
 
 
 
 
Teknologi

 
 

DanDomain Webshop 8

DanDomain Webshop 8

Windows Server - Webshop Premium

Windows Server

E-handelsløsning

E-handelsløsning

Mobilvenlig webshop

Responsive Design

 
 
Løsning

Shoppen bliver opgraderet til en DanDomain webshop 8 løsning, hvor designet matcher hovedsitet og tilmed er 100 % responsive design, således det fungere på både desktop, tablet og mobil.

 
Resultat

rfshop.dk som er Roskilde Festivalens officielle merchandise webshop, får en total make-over der tager stærkt udgangspunkt i det nye layout på roskildefestival.dk hovedsitet. Shoppen er derfor i dag en nutidig og moderne løsning, som imødekommer kunderne på aktuelle enheder og platforme verden rundt.

 
 
 
 
 
 
Kvik og hurtig e-handelsbureau

Perfekt Trustscore

X•LARGE Copenhagen har siden 2008 løbende anvendt CYCLOP & CO som underleverandør til programmeringsopgaver, såvel som webdesign. Deres styrke er bl.a. at kunne arbejde med en stram tidsramme, hvilket har vist sin fordel i flere sammenhænge. Jeg kan varmt anbefale CYCLOP & CO som webleverandør

 

Michael Christensen

Michael Christensen
CEO, X•LARGE Copenhagen

 
 
 

Se andre cases