Byghjemme

2014

 
Byghjemme.dk ApS og er idag en del af Svenske Bygghemma, som er en pan-nordisk forretning med online butikker i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

  www.byghjemme.dk

 
 
 
 
 
Præmis

Byghjemme.dk står overfor en længere række tekniske udfordringer, hvilket ligger væsentligt ud over de standard faciliteter som DanDomain shoppen tilbyder. Af nævneværdige behov er avanceret filtersøgning på vareliste samt gruppesider, avanceret prisstyring samt udvidet produkt feeds til Pricerunner, Kelkoo, Google Shopping etc.

 
Udfordring

Til forskel fra organisationens andre online butikker, kører Byghjemme.dk på en DanDomain webshop 8, hvorfor der ikke kan tages udgangspunkt i tidligere interne tekniske løsningsmodeller, og derfor kræver en revolutionær løsningsorienteret fremgangsmåde for, at sikrer ønskede funktioner kan lade sige gøre på aktuelle platform, og dermed undgå et omfattende skift af shop cms.

 
 
 
 
 
Teknologi

 
 

DanDomain Webshop 8

DanDomain Webshop 8

Windows Server - Webshop Premium

Windows Server

E-handelsløsning

E-handelsløsning

Mobilvenlig webshop

Mobilvenlig design

Egen tilpasset kode

Custom funktioner

Virtuel Ubuntu Server

Virtuel Ubuntu Server

 
 
Løsning

Der etableres et parallelt system, der varetager og drifter de nødvendige udvidelses rutiner, hvilket ligeledes hostes på separat server univers, således oppetid og responstider holdes på ønsket niveau.

 
Resultat

Byghjemme.dk kan forblive på DanDomain webshoppen som platform, og opnår samtidigt radikale tilpasninger af frontend, hvilket højner brugeroplevelsen på shoppen og højner standarden.

 
 
 
 
 
 
Kreativ, professionel og meget engageret!

Perfekt Trustscore

Vi har arbejdet med CYCLOP & CO i et lille år nu. De kom på banen da vi skulle have implementeret Klarna på sitet. Den opgave løste man hurtigt og problemfrit. Det har så affødt flere adhoc opgaver som ligeledes er løst perfekt. Pt. er Cyclop & Co ved at "bygge" et større setup til os vedr. menustruktur og filterfunktion, som jeg er overbevist om at man vil løse perfekt!

Jeg vil på det varmeste anbefale CYCLOP & CO til andre!!

 

Mikkel B. Elgstrøm

Mikkel B. Elgstrøm
CEO, Byghjemme.dk

 
 
 

Se andre cases