Historien bag CYCLOP & CO

“Tidligere kendt som CYKLOP STUDIO”

 

Foråret 2004

Announcement Image

Cyklopen ser dagens lys og selskabet bliver stiftet af Charlie Rytter, der indtræder som direktør og indehaver.

Sommeren 2004

Announcement Image

Cyklopernes første e-handels kundeprojekt bliver lanceret og fremtiden ligger klart, at e-handel skal blive omdrejningspunktet.

Julen 2004

Announcement Image

Udviklingen griber om sig og firmaets anden medarbejder ansættes på fuld tid.

Vinteren 2005

Announcement Image

Cykloperne retter fokus og vælger at dedikere sig én e-handelsplatform som er DanDomains webshop.

Efteråret 2005

Announcement Image

Cykloperne indgår strategisk samarbejde med DanDomain og bliver samtidig certificeret designpartner.

Sommeren 2007

Announcement Image

Cykloperne indgår samarbejde med en række reklamebureauer i form af underentreprise for produktion af e-handelsløsninger, websites og flash produktioner.

Efteråret 2008

Announcement Image

Cykloperne består nu af 3 fuldtidsmedarbejdere og igangsætter udvikling af specialtilpassede moduler/plugins til DanDomain shoppen.

Efteråret 2009

Announcement Image

Cykloperne fejre sit 5 års jubilæum, åbner nyt stort kontor i KBH City og er nu 5 fuldtidsmedarbejdere.

Vinteren 2010

Announcement Image

Cykloperne etablere sig som et såkaldt “full-service bureau” med fokus på e-handel og tilbyder søgemaskineoptimering, affiliate marketing, social media marketing, design, programmering og tekstforfattelse til DanDomain webshops. Nyt salgsteam etableres og er nu 11 fuldtidsmedarbejdere i alt.

Sommeren 2012

Announcement Image

Der tages en strategisk vigtig, og ikke mindst afgørende beslutning for Cykloperne om, at skifte kurs og “go back to basics”, hvilket bevirker en radikal omstilling, hvor der skæres ind til benet, vendes retur til kernen og hjertet hos Cykloperne, hvilket er design og programmering. I stedet for “full-service tankegangen”, indgås en række samarbejdsaftaler med stærke partnere på hver deres felt.

Foråret 2013

Announcement Image

Kursændringen fra forrige år har bragt Cykloperne i en stærk position, og med sine knapt 10 års erfaring, er vi nu én af de absolutte bedst kvalificerede e-handelsbureauer, når det gælder løsning af avancerede og krævende e-handelsløsninger på DanDomain webshoppen. Ændring af selskabsstruktur foretages, holdingselskab etableres og branded skifter samtidigt navn fra CYKLOP STUDIO til CYCLOP & CO.

Sommeren 2013

Announcement Image

Cykloperne indgår et strategisk tæt samarbejde med Klarna i Sverige, bliver Certified Gold Partner, og der etableres i samme anledning en omfattende standardiseret integrationsløsning mellem DanDomain webshoppen og Klarna, hvilket gør det nemt for DanDomain kunder at komme i gang med Klarna.

Foråret 2014

Announcement Image

Cykloperne indgår samarbejde med Google, og gennemgår i denne anledning en række certificeringskurser, hvor udvalgte medarbejdere modtager intensiv træning i Googles produkter.

Efteråret 2014

Announcement Image

Cykloperne satser på abonnementsløsninger indenfor APPs til DanDomain Webshop 8 og iværksætter udviklingen af en række nye APPs, der offentliggøres i 2015.

Vinteren 2015

Announcement Image

Rette indsats og forretningsstrategi har vist sit værd, og CYCLOP & CO modtager en AA kreditvurdering, hvilket er 2. højeste kreditvurdering en virksomhed kan få. Teamet hos Cykloperne består nu af 4 fuldtidsmedarbejdere og fokus ligger fortsat på design, programmering og rådgivning indenfor e-handel.

Julen 2015

Announcement Image

Vi tror på at intelligent indhold altid vinder, hvorfor et strategisk samarbejde med addwish.com indledes og ny App til DanDomain Webshop 8, der integrerer shoppen op mod Danmarks største ønskeliste, ser dagens lys.

Vinter/forår 2016

Announcement Image

Cycloperne rykker tilbage til København, og ind i nyt kontor på H.C. Andersens Boulevard 39.

Sommeren 2016

Announcement Image

I konstant søgen efter effektive redskaber til vores kunder, der salgsoptimerer deres online forretninger, indgår vi et strategisk samarbejde med Heyloyalty og bygger en integrationsløsning mellem DanDomain shoppen og Heyloyalty.

Sommeren 2018

Announcement Image

Vedholdenhed, intens kundepleje og målrettet strategi bevirkede, at CYCLOP & CO i sommeren 2018 fik tildelt en AAA kreditvurdering, hvilket er den højeste kreditværdighed, man som virksomhed kan opnå.

Rejsen fortsætter…