Perfekt Trustscore

9.3 i Trustscore og 21. bedste anmeldte på Trustpilot

Kundestrømmen til CYCLOP & CO stammer fra organisk søgning og Word Of Mouth, suppleret med en Trustpilot score på 9.3/10.

Vi oplever et stadigt voksende behov hos kunderne for avancerede løsninger, hvilket har givet udfordringer til vores medarbejdere, men de mange års erfaring med udnyttelse af og indskrivning af speciel kode i DanDomain webshoppen, har gjort det muligt at løse alle opgaver til kundernes fulde tilfredshed.

Så derfor kan du trygt vælge CYCLOP & CO som samarbejdspartner, hvad enten din webshop hører til i den lettilgængelige ende af skalaen, eller der skal kreeres mere avancerede løsninger.

Trustpilot

Professionel og selvtænkende


CYCLOP & CO har lavet en større renovering af vores hjemmeside. Opgaven indeholdte meget kompleks kodning og tilpasning af automatisk ordre håndtering og meget mere.
De har en super professionel tilgang til opgaverne, hvor der ikke bliver sprunget over hvor gærdet lavest.
Charlie altid imødekommende over for en løsning, hvis det brænder på, uanset tid på døgnet.

Tonen er altid god og alle forespørgsler bliver taget imod med godt humør.

Kan enhver tid anbefales.

Lasse Nielsen, Direktør, StarVVS
Trustpilot

En tålmodig partner, der hjælper dig igennem HELE projektet


Vi stod foran en komplet relancering af Loaded webshop, og besluttede os i den forbindelse for skifte til et DanDomain shopsystem, som vi intet kendte til i forvejen.

Vi stødte på CYCLOP & CO, og havde nok forventet, at de ’bare’ skulle være designpartner på projektet, men over de måneder, hvor vi byggede på den nye shop, havde vi kun fat i DanDomain 3-5 gange over telefonen. Resten klarer vi med CYCLOP & CO, der har et indgående kendskab til DanDomain stærke og svage sider – og en masse gode input til, hvordan vi optimerede vores salg.

Alt hvad der kommer fra CYCLOP & CO er krystalklart, og der er aldrig slinger i valsen. Vores nye webshop blev udskudt flere gange, men det var udelukkende på grund af interne ting omkring oprettelse af produkter og lignende. Også i den forbindelse er CYCLOP & CO ekstremt fleksible og hjælper med at tage de rigtige beslutninger. Har du ikke bygget en webshop fra bunden af før, så er det bare et kæmpe arbejde.

I side ende, så er vi meget tilfredse – vi har en meget bedre shop end tidligere, og det kan tydeligt (!) ses på omsætningen. Det gode ved CYCLOP & CO – i forhold til Loaded i hvert fald – var at der ikke gik SEO- og optimerings-fims i den. Meget lidt teori – handling og praksis. Og vi kan se nu, at skriver vi de gode tekster, så ender vi på side 1 på Google. Designet er responsivt, og vi føler os fremtidssikret på design og teknik. Vi ved godt, at en webshop et et uendeligt arbejde, men Loadeds webshop er, via samarbejdet med CYCLOP & CO rykket 100 år længere frem i tiden i forhold til, hvor vi var før.

Vi kan klart anbefale CYCLOP & CO som samarbejdspartnere.

PS: Husk at få Klarna med, hvis du bruger CYCLOP & CO. Det virker. :-)

Michael Holt, Webshop Manager, LOADED

Løsningen for kunden er altid i fokus


Da vi i addwish besluttede at satse på DanDomain platformen som en strategisk mulighed, besluttede vi samtidig at finde de bedst mulige samarbejdspartnere i DanDomain sammenhæng. Valget faldt naturligt på CYCLOP og CO, da vi altid har oplevet kompetente og seriøse shop implementeringer fra Charlie og hans hold.

Løsningen for kunden er altid i fokus og vi deler denne tilgang til vores kunder med CYCLOP og CO.

Vi syntes at den første version af addwish app\\\\\\\'en er kommet rigtig godt fra start og vi gælder os til at udvide samarbejdet yderligere i fremtiden.

Kasper Refskou Jensen, CTO, Founder of addwish
Trustpilot

Kreativ, professionel og meget engageret!


Vi har arbejdet med CYCLOP & CO i et lille år nu. De kom på banen da vi skulle have implementeret Klarna på sitet. Den opgave løste man hurtigt og problemfrit. Det har så affødt flere adhoc opgaver som ligeledes er løst perfekt.
Pt. er CYCLOP & CO ved at bygge et større setup til os vedr. menustruktur og filterfunktion, som jeg er overbevist om at man vil løse perfekt!

Jeg vil på det varmeste anbefale CYCLOP & CO til andre!!

Mikkel B. Elgstrøm, Markedschef, Byghjemme
Trustpilot

Super service, og vilje til at ¨Go the extra mile¨


Har samarbejdet en CYCLOP & CO om 2 to projekter i Egmont regi. Der sker altid uforudsete problemer og det er netop her at CYCLOP har vist en særlig stor vilje til at lykkedes, uden at det skabte forsinkelser for projektet.

Jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger, hvis I skal bruge en DanDomain webshop.

Marcus Brandt, Business Developer, Egmont Magasiner A/S
Trustpilot

Bliver ved til det spiller


Jeg har kendt Charlie og CYCLOP siden 2007, vi har vel arbejdet sammen om 10-15 projekter.

Teamet hos CYCLOP & CO er super dygtige til et hav af opgaver, f.eks at implementere grafik, og samtidig er service niveauet utrolig højt.

Er der noget som ikke spiller, får du ikke et standard svar, de tager ansvar og bliver ved til en evt. fejl er rettet.

Ovenstående er årsagen til jeg på det varmeste vil anbefale enhver at bruge CYCLOP & CO.

Carsten Madsen, Direktør, Vaiva
Trustpilot

Professionel DanDomain partner


Har fået lavet en masse fede ting på min webshop af CYCLOP & CO på min DanDomain webshop som har fået min konvertering til at stige. Kan klart anbefales.

Andreas Krickhahn Larsen, Direktør, DanDrone
Trustpilot

Professionelt samarbejde - også efter fyraften eller i weekend


Logickeyboard.com har benyttet CYCLOP & CO i nu et par år. CYCLOP & CO har stået for redesign af vores webshop samt implementering af diverse features og specialtilretninger som er til gavn for vores kunder i hele verden. Under hele processen, har vi altid fået en god sparring på opgaver, også efter fyraften eller i pressede situationer når lokummet brænder på.

Logickeyboard.com har til stadighed brug for nye tiltag samt sparring på vores webshop og har fuld tiltro til at CYCLOP & CO også klarer opgaverne i fremtiden.

Michael Hvitved, Logistics & Internal Sales, Logickeyboard
Trustpilot

Professionel, seriøs og behagelig certificeret DanDomain partner.


Vi har i forbindelse med et komplet redesign af werring.dk skulle finde en leverandør til opgaven og valget faldt på CYCLOP & CO af flere årsager og efter mange referencer på andre firmaer.

Først og fremmest blev de anbefalet os af kollegaer i branchen, som et af de absolut førende firmaer indenfor design og opsætning af nye såvel som redesign af eksisterende webshops.

Hertil kommer at de siden 2005 (den ældste af slagsen) har været certificeret designpartner hos DanDomain, hvilket giver en vis tryghed i forhold til opnået erfaring og kompetencer samt at de nok også er her i morgen.
De mestrer alle moduler hvilket også er vigtigt for os, så vi ikke skal skifte designpartner efterhånden som vi vokser og får yderligere behov.

Igennem hele forløbet har Cyclop & Co været yderst fleksible og tilgængelige samt ydet en stor sparring ikke kun i forhold til selve designdelen men også i forhold til konverteringer på shoppen og opsætning af salgsfremmende features. Det har været uvurderlig for os og en ekstra bonus udover selve designdelen.

Hertil kommer at Charlie Rytter og team har en fantastisk professionel og behagelig tilgang til tingene samt at de alle mestre den svære kunst at kommunikerer på langdistancen. Vi har haft få fysiske møder, men det har ikke hindret CYCLOP & CO i at leverer som aftalt og til vores absolut fulde tilfredshed.

Vi kan kun medgive CYCLOP & CO de bedste anbefalinger og står til enhver tid til rådighed for en uddybning af ovenstående.

Claus Werring, Indehaver, Werring
Trustpilot

God personlig service, og indsigt i tingene


Jeg har brugt CYCLOP & CO. til design, opsætning af webshop m.m. og er yderst tilfreds. Fra dag ét har jeg fået en personlig og meget kompetent service. Derudover har de været meget ærlige i deres vejledning, og ikke lavet unødige ting på min shop.

Kan kun anbefale CYCLOP & CO. til alle der mangler kompetente folk til design og opsætning af webshops.

Mikkel Sjøberg, Indehaver, Blok18
Trustpilot

Der findes intet bedre


Vi har brugt CYCLOP & CO flere gange og er 100% tilfredse, Charlie gør et kanont stykke arbejde, og er for vores web aktiviteter den perfekte sparings partner.

Vi kan roligt give CYCLOP & CO vores bedste anbefaling

Torben Hansen, Kreativ Direktør, Reeslev
Trustpilot

Blandt de blinde er den enøjede konge!eCompagniet udvikler, driver og markedsfører eCommerce løsninger og har i flere tilfælde valgt Cykloperne som designpartner i forbindelse med udviklingen af webshops. Og ja, de er ret enøjede, de fokuserer nemligt entydigt på kommerciel professionalisme, fantastisk service og højt humør, så hvis man søger en partner der vil teoretisere opgaven, strategibeskrive og udfærdige lange rapporter, så find en anden!.

Men vil du have en partner, der altid tænker kunden først, ligegyldigt om opgaven er stor eller lille, som du vitterligt kan komme i kontakt med 24-7-365, og som faktisk ved noget om hvad de laver, så kan du trygt lade Cykloperne finde frem til lyset for enden af tunnelen.

Men vær forberedt på, at det rent faktisk kan blive et særdeles underholdende og sympatisk selskab, du tager med på din rejse; kort sagt kan jeg kun anbefale CYCLOP & CO og takke Charlie og alle de andre ¨svagt-seende¨ for et fantastisk samarbejde.

Lars Willumsen, Managing Director, eCompaniet
Trustpilot

Professionelt arbejde og højt serviceniveau


Easytech Kontorforsyning kan kun anbefale denne virksomhed, som i.f.m. flytning af mine webshops, har foretaget et meget professionelt stykke arbejde.

Det er ikke kun arbejdet, men organiseringen, tilrettelæggelsen og udførelsen sammenholdt med en unik kommunikation.

Jeg har hovedsageligt haft kontakt med én projektleder, som har ydet en service, som er langt ud over, hvad man forventer.

Du er velkommen til at få uddybet vor anbefaling, du finder os på www.easytech.dk

Niels Martin, Indehaver, Easytech
Trustpilot

Den perfekte partner


Vi havde mange om buddet på at optimere ShopUSA nye hjemmeside, men kun meget få havde forstået vores koncept og hvor vi ville hen. CYCLOP & CO lavede et oplæg der var lige i skabet og under hele implementering har de været yderst proffesionele og ydet en kanon service. Kan kun anbefale dem og såfremt der er interesse for at høre mere om vores samarbejde er man altid velkommen til at kontakte os direkte på mbs@shopusa.com

Michael Brønnum-Schou, Direktør, ShopUSA
Trustpilot

Vi passer som hånd i handske :o)


Nu skal webshoppen have en seriøs saltvandsindsprøjtning - og hvem skal man vælge til at lave det stykke arbejde?

Jeg fandt tilfældigt CYCLOP & CO, var vild med looket på deres hjemmeside og bad om et tilbud - det har jeg ikke fortrudt ét eneste sekund!

Vi er helt enige om hvordan alting skal se ud og hvordan det skal gøres.

Jeg har ingen erfaringer andet end learning by doing på dette område, men sparringen med CYCLOP & CO, som er EKSTREMT kompetente gør, at jeg forstår hvad de mener og forstår hvorfor deres tiltag er de helt rigtige for vores firma.

Det er det mest tilfredsstillende samarbejde og jeg vil anbefale dem til enhver webshop der har brug for hjælp af den ene eller anden art.

Anette Jensen, Retail Manager, Danfoss Universe
Trustpilot

Hurtig & effektivt


Efter beslutningen om en ny hjemmeside blev taget, faldt valget hurtigt på CYCLOP & CO.

Personligt har jeg ikke den store ekspertise inden for hjemmeside redigering, men modulet fra CS er let at gå til, og bestemt brugervenligt.

Det jeg vil ligge mest vægt på ved et samarbejde med CS, er den personlige kontakt. Der er aldrig langt fra ide til aktion, og det er i min verden, yderst vigtigt.

Johnny Broholm, Salgschef, Dialogue One
Trustpilot

Lækker opgradering af vores homepage


Da vi syntes vores hjemmeside med tiden var blevet lidt gammel og trist i udtrykket, kontaktede vi CYCLOP & CO.

Med deres posistive indstilling og erfaring om hvad der virker og hvad der ikke virkser, kom De med flere positive indspark, der har resulteret i at vores hjemmeside i dag fremstår frisk og positiv uden for meget fagnørderi.

Prisen var reel og levering kom som aftalt, så vi kan kun give CYCLOP & CO de varmeste anbefalinger.

Michael Rytter, Partner, Bella Skilte og Print A/S
Trustpilot

Pris og kvalitet går hånd i hånd !


CYCLOP & CO leverede varen, og de gjorde det til tiden!

Mit første opkald til CYCLOP & CO endte hos Charlie Rytter. Samtalen tegnede utroligt godt, indtil prisen kom på bordet. Prisen provokerede mig i den grad men samtidig stod det mig klart, at pris og kvalitet går hånd i hånd.

Jeg takkede derfor pænt ja til Charlie`s tilbud, som jeg bestemt ikke fortryder.

Under hele procesforløbet har CYCLOP & CO været meget imødekommende samt servicemindet.

Til sidst men bestemt ikke mindst har CYCLOP & CO leveret et fantastisk stykke arbejde udover alle forventninger, hvilket resultere i at Charlie og jeg ikke snakker sammen for sidste gang!

Rico Andersen, Partner, Få Det Gjort
Trustpilot

Jeg er ked af at man kun kan give 5 stjerner.


Magen til service har jeg aldrig været ude for. Hele butikken har stået på nåle for at gøre mig tilfreds. Ligeledes er der udvist stor forståelse, og tålmodighed, med mine spørgsmål og krav.fordi jeg ingen indsigt har i, hvordan en hjemmeside og shop fremstilles

Det kan bare ikke gøres bedre.

Flemming Holm, Direktør, Sims Turistbiler


Oversteget alle vores forventninger


Vores nye forretning har oversteget alle vores forventninger. Vi startede denne forretning med stor skepsis for vores evne til at håndterer salget via internettet, da vi var noviser på området, men CYCLOP & CO har guided os gennem begyndervanskelighederne, så det i dag falder os helt naturligt at have den primære kundekontakt via nettet.

Bjarne Kryger, Direktør, Harleqin


Sætter sig grundigt ind i vores forretning


Lige fra første møde med CYCLOP & CO har vi haft et meget professionelt samarbejde. CYCLOP & CO har været rigtig gode til at sætte sig grundigt ind i vores forretning og har været med til at skabe sammenhæng mellem teknik, design og brugerflade. Vi har haft en god sparringspartner og alle løsninger er blevet udviklet og implementeret til fuld tilfredshed

Camilla Brigitte Brøgger, Indehaver, Trenddog
Trustpilot

Kreativitet og professionalisme


Vi kan absolut anbefale CYCLOP & CO til enhver tid. Vi har både fået lavet en fed webshop hos dem, samt vores virksomheds hjemmeside. De er kreative, ideerige og ideskabende - tænker ud af boksen men altid med funktionalitet i tankerne.
Super service og professionalisme..

Kristina Holmegaard, Webansvarlig, Steel-Function A/S


Konstruktiv og fremadrettet dialog


Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med CYCLOP & CO, Charlie. For mig lå kvaliteten i hele tiden at have en konstruktiv og fremadrettet dialog om det endelige produkt. Jeg oplevede at mine ideer om HappyBoheme blev gennemført og tilpasset med kyndig vejledning og rådgivning undervejs, sådan at det endelige produkt er ”mit”. Samtidig blev alle deadlines overholdt og kommunikationen var god og positiv under hele forløbet. De bedste anbefalinger herfra!

Birgitte Horsten, Indehaver, Happy Boheme


Konstruktive forslag i processen


Vi har anvendt CYCLOP & CO til design samt implementering af designet på vores website jumbogo.com. Arbejdet er forløbet hurtigt og meget professionelt. Desuden er CYCLOP & CO kommet med masser af gode og konstruktive forslag i processen, hvilket har gjort projektet dynamisk og fremadrettet. Vi kan klart anbefale andre at benytte CYCLOP & CO

Søren Bech, Direktør, jumboGo


Alle deadlines og aftaler er blevet overholdt


Først og fremmest tak til CYCLOP & CO. Vi havde en haste opgave som er blevet løst i godt, forstående og konstruktivt samarbejde. Alle deadlines og aftaler er blevet overholdt. Meget sjælden god betjening. De bedste anbefalinger kan gives herfra.

Ole Berg, Direktør, TimeNotebook


Forventningerne blev indfriet til fulde


Jeg blev varmt anbefalet at bruge CYCLOP & CO, og jeg må sige, at mine forventninger til fulde er blevet indfriet. Jeg har modtaget en yderst professionel betjening og har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem processen. Alle aftaler er blevet overholdt og jeg har været meget imponeret over hvor effektivt og målrettet der er blevet arbejdet. Det endelige resultatet er blevet fantastisk flot. Jeg er meget tilfreds og vil fortsat bruge CYCLOP & CO når behovet er der.

Toni Bøgemose Chrillesen, Indehaver, SkinPerfection


Forventningerne blev indfriet til fulde


Vi har været overordentligt tilfredse med samarbejdet med CYCLOP & CO. De krav vi har stillet er blevet forstået og efterlevet med et sublimt resultat til følge. CYCLOP & CO har i høj grad formået at skabe et flot og kreativt resultat, og har været rigtig gode til at sætte sig i kundens sted. Vi kan varmt anbefale andre at bruge CYCLOP & CO.

Sara Berg Schuwendt, Direktør, Livfuld


De har styr på tingene


Vi kan kun tale varmt og positivt om vores samarbejde med CYCLOP & CO. De har styr på tingene, overholder deadlines og er i det hele taget meget professionelle. Der har været en god forståelse for vores ønsker, samtidig med at vi har fået gavn af CYCLOP & CO´s gode ideer og kreativitet. Sitet er blevet superflot, og vi er fuldt tilfredse med både samarbejde og resultat, og giver med glæde vores bedste anbefalinger.

Janne Bagger, Indehaver, Lingeri-Online


Haste opgave blev løst med stor tilfredshed


Først og fremmest stor tak til CYCLOP & CO for fantastisk nærvær og meget professionel samarbejde. Vi blev til en haste opgave som er blevet løst med stor tilfredshed både for os som kunde men også af vores kunder. Fra første dag vi gik live har vi modtaget stor ros for vores nye design og shop. Vi kan kun sige at CYCLOP & CO har ramt plet. Alle deadlines og aftaler er blevet overholdt gennem forløbet og man skal lede længe efter den kompetence, fleksibilitet og kundeservice som CYCLOP & CO yder. De bedste anbefalinger gives med glæde herfra.

Pia Valling Stubkjær, Direktør, DollarDog


De tryller med design og funktionalitet


Vi valgte en DanDomain shop, fordi vi ved, hvor vigtig synlighed i søgemaskiner er. Og at designet og opbygningen skulle laves af CYCLOP & CO var vi heller ikke i tvivl om. Der er næppe nogen, der kan trylle mere med både design og funktionalitet end drengene hos CYCLOP & CO. Vi har været godt tilfredse gennem hele forløbet - og især den yderst overskuelige og meget fair prispolitik har været en fornøjelse.

Charlotte Rosenstand, Indehaver, be-delicious


Gode ideer og kreativitet


Vi kan kun tale varmt og positivt om vores samarbejde med CYCLOP & CO. De har styr på tingene, overholder deadlines og er i det hele taget meget professionelle. Der har været en god forståelse for vores ønsker, samtidig med at vi har fået gavn af CYCLOP & CO´s gode ideer og kreativitet. Sitet er blevet superflot, og vi er fuldt tilfredse med både samarbejde og resultat, og giver med glæde vores bedste anbefalinger.

Thomas Krogh, Indehaver, SportsOutlet


Gode ideer og kreativitet


Vi kan kun tale varmt og positivt om vores samarbejde med CYCLOP & CO. De har styr på tingene, overholder deadlines og er i det hele taget meget professionelle. Der har været en god forståelse for vores ønsker, samtidig med at vi har fået gavn af CYCLOP & CO´s gode idéer og kreativitet. Sitet er blevet superflot, og vi er fuldt tilfredse med både samarbejde og resultat, og giver med glæde vores bedste anbefalinger.

Rolf Sprunk-Jansen, Partner, ANNE SPANG
Trustpilot

En gammel design partner


Charlie er en gammel design partner vi har haft nu igennem snart 8 år. Og i alle årene har vi haft en tæt dialog på flere plan. Charlie har i alle år bidraget med forbedringer til webshoppen i kraft af hans viden indenfor området.

Ken Boye, Tidl. Partner / Partner Direktør, DanDomain A/S


Forudseende og aktivt problemløsende


Vi har været meget glade for at arbejde med CYCLOP & CO. De har designet og implementeret vores design meget flot, og har fra første færd forstået vores ønsker.

De har været forudseende og aktivt problemløsende når der er opstået problemer, hvilket har været meget værdifuldt i processen med implementeringen af vores DanDomain webshop løsning.

Fleksibillitet, overholdelse af deadlines samt den faglige kompetence har ligeledes været i top.

Thomas Madsen Teller, Business Development Manager, UNICEF


Lever op til vores forventninger


BilligCamping.dk webshoppen er sat op og designet af CYCLOP & CO i foråret 2008 og lever til fulde op til vores forventninger omkring et nutidig design. En efter vores mening design mæssig flot og bruger venlig webshop! Vi sender herfra vores bedste anbefalinger til CYCLOP & CO.

Michael Steinbacher, Direktør, Billigcamping


Yderst kreative ift. design og teknik


CYCLOP & CO har gennem hele projektet været yderst kreative, både i forbindelse med det visuelle, men også i høj grad i forbindelse med det tekniske. Opstod der et problem, blev det løst og havde vi ændringer blev der fuldt op på disse. Vi har ikke kun fået optimeret vores design, men også udnyttelsen af systemet der ligger bag. Alt i alt har vi fået en gennemarbejdet løsning. Vi giver CYCLOP & CO vores bedste anbefalinger.

Hans Lambert Pedersen, Teknisk ansvarlig, CineMagic
Trustpilot

Tæt og konstruktiv dialog


Vi har af flere omgange benyttet CYCLOP & CO til at lave webdesigns.

Vi har under alle projektforløb haft en tæt og konstruktiv dialog med CYCLOP & CO, som har gjort at vi har fået vendt mange kreative tanker og opnået et meget tilfredsstillende resultat.

Ronnie Bach Nielsen, Tidl. Partner / Adm. Direktør, DanDomain A/S
Trustpilot

Jeg bliver overrasket hver gang


Vi har benyttet CYCLOP & CO siden 2006 hvor første opgave lød på redesign af logo, website, folie på firmabilen og messemateriale. Det hele skulle ske i skrigende pink farver, og det blev det!!! CYCLOP & CO formåede at vi på 4 år fik et image der blev husket i mediebranchen og må bare erkende at det nogle gange godt kan betale sig at gå imod strømmen.

Hvis jeg skal kendetegne CYCLOP & CO er det på deres gå-på-mod, deres venlighed og ydmyg tilgang til tingene. ALT er beskrevet til mindste detalje så enhver kravspecifikation ikke kan misforståes.

Vi har alene i 2010 fået udviklet 4 websites med hver deres strategi, men HVER GANG, har vi fået input og forslag til forbedringer.

Vi driver ikke nogle webshops endnu, men det kan være det kommer en dag, og så synes jeg det er dejligt at CYCLOP & CO nævner DanDomain i hveranden samtale, da vi selv er fint tilfredse med DanDomain og ikke agter at flytte hverken hosting, domæner eller DNS fra dem.

Jeg håber min anmeldelse kan hjælpe andre til at indse at der er forskel på pærer og baner, og man får hvad man betaler for. CYCLOP & CO er ikke i den billige ende, men til gengæld bliver du sjældent skuffet eller overrasket over ikke oplyste gebyrer.

Lars-Bo Johansen, Direktør, Mobile Relate
Trustpilot

Helt Fantastisk Service! Herlige og Virkelige Dygtige Designere!


Da jeg først valgte CYCLOP & CO til opbyggelsen af www.kampgear.dk, var jeg bestemt ikke tilfreds! Designet blev slet ikke som vi talte om til møderne og de overholdt ikke deres deadlines. Jeg følte mig overset og ignoreret.

Jeg konfronterede dem og der vendte de godt nok 180 grader! Jeg ved at vi alle er mennesker, og jeg fik en god forklaring på hvor fejlen var sket og hvorfor jeg var blevet efterladt i bunken på skrivebordet.

De fik hurtigt lavet et super fedt design lige efter mine ønsker!
Efter den kedelige start har CYCLOP & CO oppet sig til toppen med deres kompetente medarbejdere, deres samarbejdsevne, deres tålmodighed, de fede ideer og den uendeligt fantastiske service!

Derfor vælger jeg stadig at give dem 5/5 stjerner.

Designet på min shop sluttede for lidt over et halvt år siden, men jeg modtager stadig hurtige svar, når jeg beder om deres hjælp. Uden betaling!

Jeg er rigtig glad for, at jeg gav dem en chance til!
Jeg har anbefalet CYCLOP & CO til alle, der har rost designet på shoppen - og det er mange!

Tak CYCLOP & CO for en fed shop drenge! Keep it up!

Casper Nybroe, Indehaver, Kampgear
Trustpilot

Unik service og kompetente medarbejdere


I forbindelse med at vores webshop skulle have nyt design, hørte vi om CYCLOP & CO, og blev af flere, uafhængigt af hinanden, anbefalet dem. Vores valg faldt også på dem - og det skulle vise sig at være et godt valg.

CYCLOP & CO var med os fra design til implementering, og vi har hele vejen igennem fået en rigtig god behandling af virksomhedens meget kompetente medarbejdere. I forbindelse med div. udfordringer vi havde, da vi skulle gå i luften med det nye design, oplevede vi at der blev ydet en helt unik service.

Vi er derfor meget glade og taknemmelige for det samarbejde vi har haft/har med CYCLOP & CO, og vi kan give dem vores allerbedste anbefalinger.

Marina van den Brekel, Indehaver, Badmintonshoppen
Trustpilot

Kompetente, fleksible og iderige


CYCLOP & CO har udviklet 2 webshops for os. Med stor tilfredshed. Vi oplever en høj grad af personlig service, gode, kreative løsninger, stor fleksibilitet og ikke mindst flot design - der virker!

I forbindelse med flytning af data fra et system til et andet, skete der en temmeligt stor fejl, der ødelagde noget af eksisterende shop. Der blev fra CYCLOP & COs side lagt blod sved og tårer i at rette det op - og lidt til.

Jeg kan kun anbefale Cyklop og kommer selv til at bruge dem igen.

Christiane Wennerberg, Indehaver, Chokoladehimlen
Trustpilot

Vores bedste anbefalinger til CYCLOP & CO


Selvfølgelig skal CYCLOP & CO have vores bedste anbefalinger. De er vores faste samarbejdspartner vedr. vores hjemmeside - fra design til implementering. Super dygtige medarbejdere og altid god service!

Sara Falby, Salgs- og kommunikationschef, Falby