CYCLOP & CO certificeret DanDomain Partner siden 2005

At have placeringen som den ældste designpartner hos DanDomain er i sig selv kun et spørgsmål om udholdenhed. Men at være placeret i førerfeltet af designpartnere kræver professionalisme, kompetence, ordholdenhed og forståelse for webshop ejernes ideer, krav og ikke mindst budget rammer. Alt sammen noget Cyclop'erne fra dag ét, for 14 år siden, har arbejdet hårdt på at opfylde dagligt. Hvilket mere end 500 kunder har oplevet.

Vores dybtgående kendskab til webshoppens tekniske struktur og specielt løbende krav og forventninger fra brugernes side, har derfor også bevirket at vi har fået lov til at være med på sidelinjen hos DanDomain ved opdateringerne fra v.4 til den nyeste v.8.

ronnie

Vi har af flere omgange benyttet CYCLOP & CO til at lave webdesigns.

Vi har under alle projektforløb haft en tæt og konstruktiv dialog med CYCLOP & CO, som har gjort at vi har fået vendt mange kreative tanker og opnået et meget tilfredsstillende resultat

Ronnie Bach NielsenTidl. Partner / Adm. Direktør, DanDomain

ken-boye

Charlie er en gammel design partner vi har haft nu igennem snart 14 år. Og i alle årene har vi haft en tæt dialog på flere plan.

Charlie har i alle år bidraget med forbedringer til webshoppen i kraft af hans viden indenfor området.

Ken BoyeTidl. Partner / Partner direktør, DanDomain

  • Tæt samarbejde siden 2005
  • Har hjulpet +500 webshop kunder
  • ældste DanDomain designpartner

Integration til 3. part

Hos Cyclop’erne finder du også en solid erfaring med integration af 3. parts systemer der ofte er nødvendige i takt med at kravene til øget effektivitet og rentabilitet stiger hos webshop ejerne.

Konvertering af igangværende webshops fra andre shop platforme til DanDomain’s shop platform har i al beskedenhed aldrig været et problem for Cyclop’erne.

Så derfor vil dit valg af CYCLOP & CO give dig sikkerhed for udvikling, sparer penge på dit budgettet og frem for alt sparer din tid så du kan koncentrerer dig om at være E-købmand på vel nok den eneste salgskanal der på trods af krisetider har formået at vækste med 12-19 % om året.