Vi fokuserer entydigt på kommerciel professionalisme, fantastisk service og højt humør, så hvis du søger en samarbejdspartner der teoretiserer dit projekt, strategi beskrive og udfærdige lange rapporter, så find en anden.

Men vil du have en partner, der altid tænker kunden først, ligegyldigt om opgaven er stor eller lille, som du vitterligt kan komme i kontakt med det meste af døgnet og som faktisk ved noget om hvad de laver, så skal du kontakte os for et møde hvor vi kan føle hinanden lidt på tænderne.

For mange bliver det starten på en underholdende og resultatskabende rejse hvis du er parat til at åbne op og lade Cyclop’erne involverer sig i dit projekt.

Vi er ikke blot den ældste og mest rutinerede designpartner på DanDomain webshop, vi mestre også programmering af selv yderst avancerede tillægsmoduler som får mange af vores kunders webshops til at træde ud fra mængden og som teknisk set løser problematikker som kun få troede var muligt selv på DanDomain’s ellers omfangsrige shopplatform.

DanDomain Partner siden 2005 Vores historie

Hvorfor vælge CYCLOP & CO?

Tilfredse kunder
Vi tror på langvarrigt forhold med vores kunder og tager os godt af dem, hvilket afspejler sig i vores omdømme på Trustpilot.
13 år med e-handel
CYCLOP & CO byder ind med en solid forretningforståelse og mere end 13 års erfaring fra vores +500 e-handelsprojekter.
AA kreditvurdering
CYCLOP & CO blev i 2015/16 kreditvurderet til AA rating, hvilket er den 2. højeste kreditvurdering en virksomhed kan opnå, hvilket blot 20 % gjorde i 2015.
DanDomain Partner

Certificeret siden 2005

DanDomain

CYCLOP & CO har et tæt samarbejde med Danmarks største domæneregistrator, DanDomain i Randers, hvilket har rundet 12 års partnerskab nu. DanDomain udbyder Webshop 8 som er markedsledende i Danmark.

DanDomain Webshop 8
Klarna Gold Partner

Certificeret siden 2013

Klarna

CYCLOP & CO er officiel integrationspartner for Klarna, og hjælper DanDomain webshops med at modtage online betalinger via Klarna, således webshoppens kunder kan købe produkter på kredit.

Hvad er Klarna?
Heyloyalty Partner

Certificeret siden 2016

Heyloyalty

CYCLOP & CO er officiel integrationspartner for Heyloyalty, og bygget en app der forbinder DanDomain Webshop 8 med det salgsoptimerende og kundeloyalitetsskabende marketingssoftwaret Heyloyalty.

Hvad er Heyloyalty?

Kundeudtalelser

   CYCLOP & CO er Danmarks 8. bedste anmeldte virksomhed på Trustpilot, inden for i alt +140 virksomheder i kategorien Webdesign.

 God personlig service, og indsigt i tingene


Jeg har brugt CYCLOP & CO. til design, opsætning af webshop m.m. og er yderst tilfreds. Fra dag ét har jeg fået en personlig og meget kompetent service. Derudover har de været meget ærlige i deres vejledning, og ikke lavet unødige ting på min...

Mikkel Sjøberg, Indehaver, Blok18

Professionelt arbejde og højt serviceniveau


Easytech Kontorforsyning kan kun anbefale denne virksomhed, som i.f.m. flytning af mine webshops, har foretaget et meget professionelt stykke arbejde.

Det er ikke kun arbejdet, men organiseringen, tilrettelæggelsen og udførelsen sammenholdt med en...

Niels Martin, Indehaver, Easytech

Tæt og konstruktiv dialog


Vi har af flere omgange benyttet CYCLOP & CO til at lave webdesigns.

Vi har under alle projektforløb haft en tæt og konstruktiv dialog med CYCLOP & CO, som har gjort at vi har fået vendt mange kreative tanker og opnået et meget tilfredsstillende resultat.

Ronnie Bach Nielsen, Tidl. Partner / Adm. Direktør, DanDomain A/S

 

Se flere udtalelser