Vi fokuserer entydigt på kommerciel professionalisme, fantastisk service og højt humør, så hvis du søger en samarbejdspartner der teoretiserer dit projekt, strategi beskrive og udfærdige lange rapporter, så find en anden.

Men vil du have en partner, der altid tænker kunden først, ligegyldigt om opgaven er stor eller lille, som du vitterligt kan komme i kontakt med det meste af døgnet og som faktisk ved noget om hvad de laver, så skal du kontakte os for et møde hvor vi kan føle hinanden lidt på tænderne.

For mange bliver det starten på en underholdende og resultatskabende rejse hvis du er parat til at åbne op og lade Cyclop’erne involverer sig i dit projekt.

Vi er ikke blot den ældste og mest rutinerede designpartner på DanDomain webshop, vi mestre også programmering af selv yderst avancerede tillægsmoduler som får mange af vores kunders webshops til at træde ud fra mængden og som teknisk set løser problematikker som kun få troede var muligt selv på DanDomain’s ellers omfangsrige shopplatform.

DanDomain Partner siden 2005 Vores historie

Hvorfor vælge CYCLOP & CO?

Tilfredse kunder
Vi tror på langvarrigt forhold med vores kunder og tager os godt af dem, hvilket afspejler sig i vores omdømme på Trustpilot.
12 år med e-handel
CYCLOP & CO byder ind med en solid forretningforståelse og mere end 12 års erfaring fra vores +500 e-handelsprojekter.
AA kreditvurdering
CYCLOP & CO blev i 2015/16 kreditvurderet til AA rating, hvilket er den 2. højeste kreditvurdering en virksomhed kan opnå, hvilket blot 20 % gjorde i 2015.
DanDomain Partner

Certificeret siden 2005

DanDomain

CYCLOP & CO har et tæt samarbejde med Danmarks største domæneregistrator, DanDomain i Randers, hvilket har rundet 10 års partnerskab nu. DanDomain udbyder Webshop 8 som er markedsledende i Danmark.

DanDomain Webshop 8
Klarna Gold Partner

Certificeret siden 2013

Klarna

CYCLOP & CO er officiel integrationspartner for Klarna, og hjælper DanDomain webshops med at modtage online betalinger via Klarna, således webshoppens kunder kan købe produkter på kredit.

Hvad er Klarna?

Kundeudtalelser

   CYCLOP & CO er Danmarks 8. bedste anmeldte virksomhed på Trustpilot, inden for i alt +140 virksomheder i kategorien Webdesign.

 Bliver ved til det spiller


Jeg har kendt Charlie og CYCLOP siden 2007, vi har vel arbejdet sammen om 10-15 projekter.

Teamet hos CYCLOP & CO er super dygtige til et hav af opgaver, f.eks at implementere grafik, og samtidig er service niveauet utrolig højt.

Er der noget som ikke spiller, får...

Carsten Madsen, Direktør, Vaiva

Hurtig & effektivt


Efter beslutningen om en ny hjemmeside blev taget, faldt valget hurtigt på CYCLOP & CO.

Personligt har jeg ikke den store ekspertise inden for hjemmeside redigering, men modulet fra CS er let at gå til, og bestemt brugervenligt.

Det jeg vil ligge mest vægt på ved et...

Johnny Broholm, Salgschef, Dialogue One

Helt Fantastisk Service! Herlige og Virkelige Dygtige Designere!


Da jeg først valgte CYCLOP & CO til opbyggelsen af www.kampgear.dk, var jeg bestemt ikke tilfreds! Designet blev slet ikke som vi talte om til møderne og de overholdt ikke deres deadlines. Jeg følte mig overset og ignoreret.

Jeg...

Casper Nybroe, Indehaver, Kampgear

 
 
 
 
 

Se flere udtalelser