Webshops
Alle vores e-handelsløsninger er bygget på DanDomain webshop 8.x
Mobilvenlig
Vores mobilvenlige løsninger bygges enten via mobilshops eller via responsive design.
Websites
Vi anvender primært WordPress som CMS, eller bygger systemet fra bunden.

Valuta for pengene

Hos CYCLOP & CO får du valuta for pengene

Om du kommer med din jomfruelige idé til den næste internet mega succes eller du skal bringe din igangværende DanDomain webshop op på næste level, så får du fuldt udbytte af vores kompetence. Som iværksætter skal du være forberedt på at vi udsætter dig for “lakmus prøven” og består du ikke den takker vi pænt nej til at løse din opgave.

Etableret virksomhed

Som rutineret ejer af en DanDomain webshop har du sikkert en række ønsker til forbedringer, så lad os lave et tilbud og en plan for hvilken rækkefølge der tjener dig bedst.

Hvis du ikke har overblikket kan vi anbefale dig at få foretaget en analyse af webshoppen.

Du har de bedste forudsætninger for vækst i din forretning når du samarbejder med CYCLOP & CO. og igen med fokus på indtjening.

Vores arbejde med mere end 500 shopløsninger gør os i stand til at skabe selv de mest avancerede løsninger på denne standard platform.

Iværksætter

Som succes iværksætter skal du være indstillet på at du står foran en 1-2 årig periode hvor du må gå 110 % ind for at skabe resultaterne og du får ikke succes med et skrabet budget… det må vi erkende efter 14 år i branchen. Det eneste der kommer af ingenting er lommeuld. Fritids projekter bruger vi ikke tid på hos CYCLOP & CO.

“Koster det dyrt”... nej det er kun dyrt hvis resultaterne ikke følger med investeringen.

“Men koster det mange penge”... Ja det gør det, men det bliver betydningsløst når din investering bliver multipliceret med X factor og ender på bundlinjen med sorte tal.

“Kan jeg have tillid til at få smæk for skillingen”... Kik på vores referencer og vurder om du vil være med i det selskab.

Vi er kendt som problemknuserne!

Cycloperne hører til de tunge drenge af problemknusere og styrmanden er selveste “Mr. CYCLOP” aka Charlie Rytter der som altid øser ud af sin skarpe designprofil fra egen hånd.

Cycloperne bliver tit skudt i skoen at være lidt Københavner friske, men sjovt nok er en overvejende del af vores kunder fra Jylland… måske er det i virkeligheden denne match der giver den gode balance.

 

Charlie Rytter
Owner, Creative Director

Perfekt Trustscore

9.3 i Trustscore og 13. bedste anmeldte på Trustpilot

 

   Vidste du at vi ligger i top 20 på Trustpilot, og ligger nummer 13 ud af +161 virksomheder i kategorien Webdesign ?

 

Hvad siger omdømmet?