Webshop 8 er Danmarks største shop CMS

- samt bedste og mest alsidig af slagsen

 
 
 

20 % anvender Webshop 8 som e-handelsplatform
Hver 5. e-købmand vælger DanDomain Webshop 8

DanDomain har med sine +3.000 webshops, stadfæstet sig som Danmarks mest anvendte system, når der skal vælges platform til e-handelsbutikken.

Dette bringer DanDomain Webshop 8 ind på en direkte førsteplads i Danmark, som Danmarks største e-commerce platform.

 
 
 
 
 
Fleksibelt webshop cms

DanDomain shoppen formår at bevare sin fleksibilitet og alsidighed, i det den med sin skalerbare størrelse, understøtter behoved fra både den nystartet iværksætter til den store etablerede virksomhed. Standard shoppen tilbyder en lang række funktioner, og er samtidigt et system i konstant videreudvikling, hvilket det har været siden shoppen så dagens første lys tilbage året 2002.

Webshop 8 er yderst alsidig som CMS
Apps til DanDomain Webshop 8

Som certificeret DanDomain Partner har vi igennem årene udviklet en lang række udvidelser / ekstra funktioner til DanDomain webshoppen, hvilket vi kalder Apps by CYCLOP.

Porteføljen tæller 30 apps i dag og er alle skabt på baggrund af konkrete ønsker fra vores kunder, hvortil vi har tilføjet salgsfremmende elementer. Resultatet er at vi i dag kan tilbyde udvidelses funktioner til DanDomain shoppen, der alle er afprøvet på andre kundeløsninger, hvorfor vi også kender effekten af dem.

De enkelte Apps installeres i dag case-by-case, men målet for 2017/18 er, at standardisere en lang række af dem, således de understøttes af DanDomain shoppens egen App-Store.

APPs by CYCLOP
 
 
 
 
 

DanDomain er en solid og stærk IT-virksomhed

DanDomain

DanDomain A/S er en virksomhed der er etableret tilbage i 1999, fra en tid hvor mange “dot com” virksomheder sprang frem og oplevede stærk vækst. Google blev til sammenligning etableret i 1998, og fælles for de to virksomheder er, at økonomien er bundsolid samt en høj Trustscore på Trustpilot.

DanDomain er en solid og troværdig hostingleverandør, med benene godt plantet i den jyske muld. De driver eget selvfinansieret datacenter i Randers og er tilpas funderet til, at kunne stå fast i tilfælde af stormvejr. DanDomain er 100% danskejet, er AAA samt vundet Gazelleprisen 5 år i træk.

Med sine 67.000 kunder og førstepladsen som Danmarks største domæneregistrator, er det en yderst troværdig driftspartner, at vælge til din fremtidige online forretning.

 
 

DanDomain er certificeret hostingvirksomhed

Konkurrencedygtig pris

Fleksibilitet er igen nøgleordet, når det kommer til prisen for systemet. DanDomain webshoppen kan principielt set fås fra kr. 199,- om måneden. Men løsningen kan, såfremt behovet er tilstede, kommer op i flere tusinde om måneden, hvilket ligeledes indebærer egen shop server og andre tilkøbte ekstra funktioner etc.

Wesbhop 8 er meget konkurrencedygtig i prisen
 
 
 
 
 
Professionel dansk support hos DanDomain
Professionel support

Inklusiv abonnementet får du adgang til en top professionel support, der sidder klar på dels telefon samt e-mail, når du har behov for hjælp til administrative eller andre generelle spørgsmål til shoppens mange funktioner etc.

 
 
 
 
 

12 års samarbejde mellem CYCLOP & CO og DanDomain

12 års solidt samarbejde kommer ikke af sig selv, men kræver værdiskabende relation og gensidig respekt for hinandens kunder. For netop kunden er det centrale midtpunkt og DNA’et i et godt og langsigtet samarbejde.

Vi er vældig stolte af at være certificeret design & integrationspartner hos DanDomain siden 2005.

 
 

Læs om arbejdet
Garvet DanDomain Partner

Som Partner Manager hos DanDomain, har jeg arbejdet tæt sammen med Charlie Rytter hos CYCLOP & CO i mange år, og vi har sammen hjulpet en lang række DanDomain webshops med tekniske løsninger, baseret på hardcore specialprogrammering samt udvidet server miljø, der sikrer den optimale drift og funktionalitet på kundernes løsninger.

Lige siden vores partnerskab faldt i hak tilbage i 2005, har det været en stor fornøjelse at arbejde sammen med CYCLOP & CO. Vi leverer platformen, men CYCLOP & CO tilbyder kunderne en tillægsservice i form af nutidigt og konverteringsvenligt webshop design. Med en spiller på holdet, som er så fagligt kompetent og stærk kan vi tilbyde vores kunder de bedste løsninger inden for design, som er responsive og optimeret til søgemaskinerne. Med stor forståelse for kunden og med en fortræffelig evne til at møde kunderne i øjenhøjde kan CYCLOP & CO levere nogle fantastiske løsninger, som har været med til at skabe et bedre fundament for rigtig mange DanDomain webshopejere.” Læs mere om DanDomains webshop løsninger.

CYCLOP & CO besidder et dybdegående teknisk kendskab til DanDomain shoppen og formår at skabe merværdi for kunderne med deres markedsskabende løsninger.

 

Henrik Krarup Leth

Henrik Krarup Leth
Partner Manager, DanDomain